Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
Zonnebrillen voor kinderenZonnebrillen voor kinderen

Zonnebrillen voor kinderen

Demon Rock, zonnebril, junior, zwart

Demon Rock, zonnebril, junior, zwart

Lichtgewicht en robuuste kinderzonnebril met gepolariseerde glazen. Voor kinderen van 6-11 jaar
28 EUR
Cairn Tube Strap

Cairn Tube Strap

Zonnebrillenbandjes voor je zonnebril
4 EUR
Cairn Play, zonnebril, junior, zwart/rozeBespaar 21 %

Cairn Play, zonnebril, junior, zwart/roze

Goed passende zonnebril voor kinderen van 4 - 8 jaar. Beschermt effectief de ogen van uw kind
15 EUR
19 EUR
Cairn Ball, zonnebril, junior, rozeBespaar 21 %

Cairn Ball, zonnebril, junior, roze

Sportieve, robuuste en goed passende kinderzonnebril die de ogen van uw kind effectief beschermt. Voor kinderen van 4 - 6 jaar
23 EUR
29 EUR
Cairn Turbo, zonnebril, junior, roze/turkooisLaatste op voorraadUITVERKOOP

Cairn Turbo, zonnebril, junior, roze/turkoois

Sportieve, robuuste en goed passende kinderzonnebril die de ogen van uw kind effectief beschermt. Voor kinderen van 8 - 10 jaar
23 EUR
29 EUR

 Vind een skizonnebril voor de skivakantie van je kind

Als je op skivakantie bent, word je blootgesteld aan meer zon dan je thuis gewend bent. Vaak is het heerlijk weer in de verschillende skigebieden en de zon kan zelfs verbranden als het koud is. Daarom is het een goed idee om een zonnebril voor je kind te kopen om de ogen te beschermen tegen UV-stralen. De stralen zijn meestal scherper op skivakanties omdat ze worden weerkaatst en gereproduceerd door sneeuw en ijs.
 
Een zonnebril is niet alleen een goede bescherming voor de ogen. Ze zijn ook comfortabel om te dragen, omdat je gemakkelijk verblind kunt worden door het zeer felle licht. Een zonnebril moet je dragen na een geweldige dag op de piste, als je weer terug bent in de stad en buiten bent. Aan de andere kant heb je een goede skibril voor kinderen nodig als je de piste op gaat. 
 

Kinderzonnebrillen met prijsgarantie

Actievewinter verkoopt kinderzonnebrillen tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een prijsgarantie op onze zonnebrillen en alle andere producten. Dit betekent dat je een soortgelijke zonnebril nergens anders goedkoper zult vinden. Je bent dus altijd zeker van een goedkope prijs en een goede deal als je bij Actievewinter winkelt.
 
Als je met het hele gezin op skivakantie gaat, heb je meer nodig dan alleen een zonnebril voor je kind. Je hebt een verscheidenheid aan skikleding voor kinderen nodig die zowel duurzaam is als gemakkelijk om in te bewegen. De kleding stelt hoge eisen aan de kwaliteit, omdat kinderen in de sneeuw spelen en veel slijtage aan de materialen veroorzaken.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.