Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
ReuschReusch

Reusch

Reusch GTX, black

Reusch GTX, black

Waar voor je geld: klassieke en warme skihandschoen met GORE-TEX®-membraan en veel features
79 EUR
Reusch Tommy GTX Velcro wanten, junior, blackLaatste op voorraadUITVERKOOP

Reusch Tommy GTX Velcro wanten, junior, black

Skihandschoen met GORE-TEX®-membraan, houdt de handen droog en warm
56 EUR
70 EUR

 Reusch - kwaliteit skihandschoenen

Reusch is een handschoenenfabrikant uit Italië. De fabrikant werd in 1934 opgericht door Karl Reusch en ontwikkelde de eerste keepershandschoen ter wereld. Sindsdien is het merk wereldberoemd geworden en erkend voor het produceren van handschoenen voor wintersport van de hoogste kwaliteit. Reusch is dus een goed merk om naar te kijken als het gaat om handschoenen voor skivakanties. Reusch is gespecialiseerd in handschoenen voor skiën, freeride skiën, langlaufen en multifunctionele outdoorhandschoenen. De handschoenen van Reusch zijn ontwikkeld met geavanceerde technologie en in nauwe samenwerking met de expertise en passie van professionele skiërs, zodat de handschoenen niet alleen in theorie werken, maar ook voldoen aan de hoge eisen van de berg.
 

Warme skihandschoenen van Reusch

Sinds de oprichting van Reusch in 1934 heeft de handschoenenfabrikant een duidelijk doel voor ogen: de beste handschoenen met een perfecte pasvorm en innovatieve technologische eigenschappen ontwikkelen. Ze moeten ook uitsluitend worden gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat ze jarenlang kunnen worden gebruikt om te skiën. Met meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van skihandschoenen kun je erop vertrouwen dat Reusch handschoenen van de hoogste kwaliteit zijn om je de hele dag warm te houden tijdens het skiën. Reusch produceert ook skihandschoenen voor heren, skihandschoenen voor dames en skihandschoenen voor kinderen. 
 

Reusch - skihandschoenen met een duurzame focus

Reusch werkt al jaren samen met zijn partners om de productie van skihandschoenen steeds duurzamer te maken. Zo wordt 25% van alle Reusch skihandschoenen nu gemaakt van gerecycled materiaal. Reusch is vastbesloten om PFC-behandelde producten uit te bannen en streeft naar de productie van PFC-vrije handschoenen. PFC werd vroeger veel gebruikt om bovenkleding te behandelen, omdat de stof bijzonder waterafstotend is. PFC's zijn echter schadelijk voor het milieu gebleken en Reusch is een van de fabrikanten die de strijd zijn aangegaan om het probleem op te lossen en PFC-vrije handschoenen van de hoogste kwaliteit te maken, ten voordele van zowel het milieu als de skiërs.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.