Het verhaal achter ActieveWinter.nl

Het begon allemaal in 2000

ActieveWinter.nl is opgericht om uitrusting aan te bieden aan skiliefhebbers in heel Europa. Onze eigen skiërs hebben allemaal een passie voor het delen van hun liefde voor skiën met al onze klanten.

We willen die passie graag overbrengen via e-mail of chat, en we zijn er om je de begeleiding te geven die je nodig hebt om de uitrusting te vinden die je zoekt.

Tegenwoordig bieden we ook een grote verscheidenheid aan outdooruitrustingen, tassen, enz.

Onze missie

We hebben een eenvoudige missie, namelijk het leveren van eersteklas klanttevredenheid. Wij geloven dat dit wordt bereikt door een zeer persoonlijke service-ervaring en door het aanbieden van een scala aan apparatuur die past bij de behoeften van alle leeftijden en persoonlijkheden.

Wij bieden:
- Lage verzendkosten
- Eersteklas klantenservice op een zeer persoonlijk niveau

Duurzame waarden 🌱 🌍

ActieveWinter.nl is meer dan alleen een webshop. Hoewel we altijd een gezond en winstgevend bedrijf willen runnen, willen we ook bijdragen aan een gezond en duurzaam milieu.

Daarom doen we er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit betekent dat we ons elektriciteitsverbruik de afgelopen twee jaar met 33% hebben teruggebracht. Dit is het resultaat van het vervangen van traditionele verlichting door moderne LED-lampen. Dit heeft onze uitstoot met 18 ton CO2 per jaar verminderd.

Bovendien hebben we ons papierverbruik voor het afdrukken van bestellingen in het magazijn met 50% teruggebracht. We hebben ook onze oude bedrijfsauto vervangen door een KIA Ceed Hybrid.

Dit zijn slechts een paar van de punten waarop we hebben gedaan wat we konden en we beloven deze focus in de toekomst te behouden.

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.