Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
HoxyheadsHoxyheads

Hoxyheads

Hoxyheads helm cover, crocodileLaatste op voorraad

Hoxyheads helm cover, crocodile

Een gekke en leuke krokodillenhoes voor de skihelm die het rijden met een helm leuk maakt en je kind gemakkelijk herkent
38 EUR
Hoxy oren helmkap, duivel

Hoxy oren helmkap, duivel

Gekke duivelsoren voor skihelmen die het dragen van een helm leuk maken en waaraan je kind gemakkelijk te herkennen is
20 EUR
Hoxyheads Helmhoes, Tijger

Hoxyheads Helmhoes, Tijger

Een leuke en gevaarlijke tijgerhoes voor de skihelm die het dragen van een helm leuk maakt en het gemakkelijk maakt om je kind te herkennen.
38 EUR
Hoxyheads Helmhoes, Tijger
Hoxyheads Helmhoes, Tijger
Hoxyheads helm cover, Dog

Hoxyheads helm cover, Dog

Een schattige hondenhoes voor de skihelm die het dragen van een helm leuk maakt en het gemakkelijk maakt om je kind te herkennen.
30 EUR
Hoxyheads helm cover, Dog
Hoxyheads helm cover, Dog
Hoxyheads helmhoes, clown fish

Hoxyheads helmhoes, clown fish

Een gekke vissenhoes voor de skihelm die het dragen van een helm leuk maakt en het gemakkelijk maakt om je kind te herkennen.
38 EUR
Hoxyheads helmhoes, clown fish
Hoxyheads helmhoes, clown fish

 Leuke skihelm voor kinderen met Hoxyheads

Hoewel skihelmen gelukkig eerder regel dan uitzondering zijn geworden op de piste, kan het zijn dat je kinderen het concept in twijfel trekken en geen helm willen dragen. Hoxyheads heeft ervoor gezorgd dat skihelmen voor kinderen niet langer zo saai hoeven te zijn als skihelmen. Met een groot aantal leuke en vrolijke covers voor kinderhelmen is Hoxyheads erin geslaagd om veiligheid en plezier te combineren. Met een helmhoes van Hoxyheads kun je de skihelmen van je kinderen een geheel nieuwe look geven en het nog leuker maken om een skihelm te dragen tijdens het skiën. 
 

Hoxyheads - unieke versieringen voor skihelmen

De skihelmhoezen van Hoxyheads zijn uniek en kunnen uit een hele hoes bestaan of uit losse onderdelen zoals oren of andere items die aan de helm worden bevestigd. Kinderen zullen niet alleen dol zijn op het leuke uiterlijk, maar ze zullen ook veel gemakkelijker te herkennen zijn op de piste met een Hoxyheads skihelmhoes. Hoxyheads zijn zachte, hoogwaardige covers van pluche en katoen die bestand zijn tegen blootstelling aan weer en wind aan de buitenkant van de helm tijdens je skivakantie. Alle Hoxyheads zijn eenvoudig aan te brengen op de helm en worden geleverd met een eenvoudig te gebruiken elastisch koord dat op alle helmmaten past. Laat de kinderen hun favoriete Hoxyheads kiezen uit verschillende dieren en oren - of ze nu een schattig konijntje of een coole krokodil willen zijn. 
 

Hoxyheads voor een geweldige prijs

Vind een grote selectie Hoxyheads bij Actievewinter. Hier vind je leuke helmhoezen voor zowel kinderen als volwassenen. Als je de skihelmen van je gezin een beetje leuker wilt maken voor de skivakantie van dit jaar, kun je bij ons altijd Hoxyheads kopen tegen een goede prijs en met prijsgarantie.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.