Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
Zonnebril voor fietsenZonnebril voor fietsen

Zonnebril voor fietsen

MessyWeekend Tempo, zonnebril, zwart

MessyWeekend Tempo, zonnebril, zwart

Slimme zonnebril met gepolariseerde glazen en lichtgewicht montuur.
79 EUR
MessyWeekend Tempo, zonnebril, zwart
MessyWeekend Tempo, zonnebril, groen

MessyWeekend Tempo, zonnebril, groen

Slimme zonnebril met lichtgewicht montuur en vierkant ontwerp
79 EUR
MessyWeekend Tempo, zonnebril, groen

 Fietszonnebrillen - zonnebrillen speciaal voor fietsen

Je denkt misschien dat je gewoon elke zonnebril kunt dragen als je op de fiets zit, en tot op zekere hoogte is dat waar. Er zijn echter een aantal voordelen aan het kiezen van een fietszonnebril, omdat deze aan alle behoeften van de fietser voldoet. Fietszonnebrillen passen meestal dichter bij het gezicht en zitten beter vast, zodat je niet het risico loopt om ze te laten vallen als je actief bezig bent. Ze hebben ook een aerodynamischer en sportiever ontwerp dat je ogen beschermt tegen zonnestralen, wind en weer.
 

Fietsbrillen van Demon en Cairn

Net als bij skibrillen moet je bij fietsbrillen ook rekening houden met het kiezen van een bril met een goed brillenglas. Het type glas varieert afhankelijk van de lichtomstandigheden - net als op de piste. Als je gaat fietsen bij zeer helder weer en veel zon, moet je een fietszonnebril met donkere glazen meenemen, terwijl je op een bewolkte of regenachtige dag een bril met lichtere glazen moet nemen. Een fietszonnebril geeft je niet alleen beter zicht tijdens je fietstocht, maar beschermt je ogen ook tegen de UV-stralen van de zon en mogelijke regen en wat er nog meer in de lucht hangt.
 
Bij Actievewinter verkopen we goede fietszonnebrillen voor dit doel van Demon en Cairn. Beiden zijn brillenmerken die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van brillen voor sporters en daarom is de kwaliteit van zowel de lenzen als het montuur van topklasse. Bovendien produceren zowel Demon als Cairn fietszonnebrillen tegen zeer goede prijzen.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.