Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
GogglesocGogglesoc

Gogglesoc

GoggleSoc, Aurora Soc

GoggleSoc, Aurora Soc

Hoes die je skibril beschermt tijdens het après-skiën of in de bus
12 EUR
GoggleSoc, Aurora Soc

 Gogglesoc beschermhoes voor je skibril

Gogglesoc is een gloednieuw bedrijf dat afgelopen winter is begonnen met de verkoop van zijn producten. Hoewel het bedrijf nog erg jong is, heeft het zich al gevestigd als een sterk merk in de ski-wereld, dat veel aandacht krijgt van consumenten, skiwinkels en skiërs. 
 
Gogglesoc verkoopt zijn beschermhoezen al in de meeste delen van de wereld en neemt actief deel aan alle grote beurzen. Gogglesoc werkt ook samen met atleten zoals Simon d'Artois (voormalig gouden medaillewinnaar op de X Games), die als ambassadeur voor het merk optreedt. 
 
Naast het beschermen van je bril tegen krassen en beschadigingen, fungeert Googlesoc ook als schoonmaakdoekje. Daarnaast zijn de producten supercool en vormen ze een geweldig accessoire dat de finishing touch kan geven aan je stijl op de piste.
 
Googlesoc kan onder andere in deze omstandigheden worden gebruikt: 
 
Gogglesoc kan bruges til mange ting - beskyttelsescover til skibriller
 

Gogglesoc is milieuvriendelijk

Wist je dat Gogglesoc producten eigenlijk milieuvriendelijk zijn? De microvezels in het materiaal zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en van één plastic fles kunnen drie nieuwe Gogglesocs worden gemaakt. Daarnaast worden gerecyclede materialen gebruikt in de verpakking om de impact van het bedrijf op het milieu te minimaliseren.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.