BCABCA

BCA

BCA T3 Rescue lawine pakketGratis bezorging

BCA T3 Rescue lawine pakket

De ultieme set veiligheidsuitrusting die nodig is bij off-piste rijden
489 EUR
BCA T4 lawine pakketGratis bezorging

BCA T4 lawine pakket

Complete set - De bestseller is nog beter geworden! Het nieuwe pakket is geüpgraded
509 EUR
BCA TS Rescue lawine pakketGratis bezorging

BCA TS Rescue lawine pakket

Set met alle veiligheidsuitrusting die je nodig hebt als je off-piste reist
375 EUR

 BCA - Toegang tot het binnenland

Elke skiër die zich aangetrokken voelt tot off-piste skiën, moet een basiskennis hebben van het skiën op de ongerepte berghellingen en ten minste de basisveiligheids- en lawine-uitrusting meenemen. Dit kun je vinden bij BCA. Zoals de naam al zegt, is BCA een merk dat skiërs toegang geeft tot back country - of off-piste skiën - met het hoogst mogelijke veiligheidsniveau. BCA is opgericht in Colorado, VS, en biedt skiërs een breed scala aan off-piste uitrusting in de vorm van scheppen, sondes, lawinepiepers en, niet in de laatste plaats, lawinerugzakken. Daarnaast biedt BCA ook een assortiment gereedschappen en andere accessoires voor de wintersport. BCA lanceerde hun eerste lawinepieper in 1997 en sindsdien is het maar één kant op gegaan. Vandaag de dag is BCA wereldberoemd en populair onder off-piste skiërs vanwege hun veiligheidsuitrusting. 
 

Niet alleen lawinebakens - BCA lawinepakketten

Sinds de oprichting heeft BCA een hele catalogus met veiligheidsuitrustingen voor skiërs samengesteld. Naast lawinebakens zijn ook hun sondes en scheppen populair. Vandaag de dag zijn de lawinepakketten van BCA duidelijk favoriet. Hiermee heeft BCA de ultieme veiligheidsuitrusting voor off-piste skiërs samengesteld en alles in één pakket gestopt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist. Een typisch lawineveiligheidspakket bevat een lawinepieper, een sonde en een schep - allemaal samen verpakt in een rugzak om gemakkelijk en gemakkelijk te kunnen skiën. 
 

Lawine-rugzak van BCA

Sinds de oprichting heeft BCA zijn eigen opblaasbare veiligheidssysteem voor rugzakken geïntroduceerd, Float genaamd. Het is een airbagsysteem dat bekend is van andere fabrikanten en waarbij je in geval van een lawine de airbag kunt opblazen en erop kunt drijven, waardoor je overlevingskansen aanzienlijk toenemen.  
 
De veiligheidsuitrusting van BCA wordt wereldwijd erkend en bij Actievewinter vind je de populaire lawinepakketten met prijsgarantie.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.