Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
LekiLeki

Leki

Leki Bold Lite S, skistokken, zwart/rood

Leki Bold Lite S, skistokken, zwart/rood

Gewicht 243 g. Skistokken voor op de piste met slim triggersysteem aan de handgreep
68 EUR
Leki PRC 650, langlaufpalen, zwart/geel

Leki PRC 650, langlaufpalen, zwart/geel

Gewicht 84 g/m. Koolstofhengel met het populaire Trigger Shark-systeem en kurken handvat
79 EUR
Leki Venom SL 3D, skistokken, neonrozeGratis bezorging

Leki Venom SL 3D, skistokken, neonroze

Gewicht 282g. Lichte en sterke skistokken met Leki's 3D-triggersysteem bij de greep
135 EUR
Leki WCR TBS SL 3D, skistokken, rood

Leki WCR TBS SL 3D, skistokken, rood

Gewicht: 299 g. Aluminium WK-model met optimale aerodynamica en Trigger 3D-systeem
79 EUR

 Leki skistokken en skihandschoenen 

Leki produceert skistokken voor alle doeleinden, waarbij de gemene deler is dat alle stokken van de hoogste kwaliteit zijn. Alle Leki skistokken en skihandschoenen worden zowel ontwikkeld als geproduceerd in Leki's eigen fabrieken in Duitsland en Tsjechië om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Leki skistokken en handschoenen zijn verkrijgbaar voor een breed scala aan sporten: alpineskiën, freeride/off-piste skiën, toerskiën/randonee, langlaufen, trailrunning, trekking en wandelen. 
 

Duurzaamheid bij Leki

De oprichters van Leki zijn er sterk van overtuigd dat iedereen verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn eigen daden - en dit geldt ook als het gaat om het kiezen van kwaliteit, recyclen, repareren en verzorgen van hun uitrusting. Sinds 1996 is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de productie. Er is een sterke focus op het produceren van innovatieve, intelligente skistokken met een lange levensduur en op het hergebruiken en repareren van reeds gebruikte elementen. 
 

Leki - Innovatieve skistokken van de hoogste kwaliteit

Leki is al vele jaren een favoriet merk voor veel professionele skiërs en anderen die dagelijks op de berg werken. Dit komt omdat Leki een kwaliteit en een uniek systeem levert waar maar weinig andere merken aan kunnen tippen. Leki's eigen Trigger systeem betekent dat je Leki skihandschoenen kunt combineren met Leki skistokken voor optimaal comfort, controle en veiligheid. Mocht je crashen op de berg, dan klikken de stokken eraf, waardoor het risico op letsel minimaal is. Een andere specialiteit van Leki zijn de lichtgewicht carbon skistokken, die net zo duurzaam zijn als traditionele aluminium skistokken. Leki is voortdurend bezig met de ontwikkeling van hun ski-uitrusting en heeft meer dan 250 patenten om hun innovatieve benadering van ski- en outdooruitrusting te bewijzen.

 

Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.