Retours

Hier kun je eenvoudig een pakketlabel bestellen en downloaden voor gebruik met artikelen die je wilt retourneren van ActieveWinter.
Vergeet niet dat je 14 dagen retourrecht hebt. De 14 dagen gaan in op de dag dat het pakket bij je is afgeleverd of wanneer het klaar ligt om opgehaald te worden in een pakketwinkel.

Houd er rekening mee dat je pakketlabel alleen geldig is voor zendingen tot 10 kg. Het retourlabel kost 14€, die we in mindering brengen op het bedrag dat je terugkrijgt voor de artikelen die je retourneert.

Klik op de onderstaande knop om je retouretiket te zoeken en te downloaden:

Retourlabel afdrukken


Vragen over retourneren?

We hebben het retourbeleid voor kerstcadeaus die zijn gekocht tussen 15 november en 23 december verlengd.

 
Deze bestellingen kunnen worden geretourneerd en geruild tot 5 januari.

Om milieuredenen hebben we ervoor gekozen om geen retouretiket bij onze pakketten te voegen, dus je moet zelf een retouretiket afdrukken. Als je geen printer hebt, kun je een retouretiket kopen bij je plaatselijke postkantoor*. Zorg ervoor dat je een pakket-ID en een ontvangstbewijs krijgt voor het geretourneerde pakket, want dit is je veiligheid voor het geval er iets gebeurt tijdens het transport.

 
* Verzonden naar:
 
ActieveWinter
Damvej 114
8471 Sabro
Denemarken

Als je ons retouretiket gebruikt, brengen we 14 euro in rekening, wat wordt afgetrokken van het bedrag dat we aan je terugstorten. Je kunt het pakket ook op eigen kosten terugsturen naar ons adres: ActieveWinter, Damvej 114, 8471 Sabro, Denemarken.

Als je een pakket terugstuurt, duurt het vaak 2-4 dagen voordat we het in ons magazijn hebben ontvangen. Vervolgens controleren we of het artikel en de retourzending in hun geheel in orde zijn voordat we je geld kunnen terugbetalen.

 
 
We streven ernaar om alle retourzendingen binnen 2-3 werkdagen te verwerken en we storten je geld terug zodra de retourzending is bevestigd. Afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt, kan het echter nog 1-2 werkdagen duren voordat het geld op je rekening staat.

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.