Begeleiding nodig?


Openingstijden

  • Maandag - donderdag: 8:00 - 16:00
  • Vrijdag: 08:00 - 15:30

Openingstijden

Stuur ons een e-mail

info@actievewinter.nl

Veelgestelde vragen

  • In onze FAQ vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over levering, retourneren etc.
  • Vind onze FAQ

We zijn er om je te helpen en te begeleiden

Welkom bij ActieveWinter.nl. Lees hieronder meer over ons en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer over ons wilt weten.

ActieveWinter is een Deens bedrijf dat is opgericht in 2000. We begonnen met de verkoop van skikleding van de Deense website www.skiwear4u.dk. Dit begon met het verwerven van de rechten op DIEL skikleding, wat nog steeds een van onze best verkopende merken in skikleding is.

De eigendomsgroep werd later uitgebreid en het bedrijf LogiTrade Aps werd opgericht. Vandaag de dag is Logitrade Aps eigenaar van alle ActieveWinter websites en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. In 2017 zijn we verhuisd naar onze huidige faciliteiten in Sabro, Denemarken.

“We hoeven niet de grootste te zijn - Maar we moeten wel de beste zijn.”

Ons doel bij ActieveWinter.nl is niet om de grootste online aanbieder van skikleding en skimateriaal in Europa te zijn, maar om de beste te zijn! Daarom streven we er dagelijks naar om beter te zijn. We streven ernaar om de beste service te geven, omdat we bij ActieveWinter geloven dat kwaliteit belangrijk is.

We staan klaar om je de best mogelijke service te bieden. We verzenden binnen 1-3 werkdagen en werken samen met erkende partners voor de snelste en veiligste levering, waar je ook bent gevestigd!
Card image

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.