Spring Sale: Bespaar tot 20% 🥳
OuthornOuthorn

Outhorn

Outhorn Dora, softshell jas, dames, grijsUITVERKOOP

Outhorn Dora, softshell jas, dames, grijs

Comfortabel en licht softshelljack met waterdicht membraan. Waterkolomdruk: 3.000 mm
44 EUR
55 EUR
Outhorn Midela 1/4 zip vliestrui, dames, zwart, 2-packUITVERKOOPBespaar 21 %

Outhorn Midela 1/4 zip vliestrui, dames, zwart, 2-pack

Klassieke fleece tussenlaag voor de jaarlijkse skireis en als extra laag onder de winterjas. Je krijgt 2 stuks voor een leuke prijs
30 EUR
38 EUR
Outhorn Pauline, lang jas, dames, khakiLaatste op voorraadUITVERKOOP

Outhorn Pauline, lang jas, dames, khaki

3-in-1 jack in NeoDry 5.000 materiaal. Warm en functioneel winterjack
95 EUR
119 EUR

 Koop Outhorn betaalbaar voor vrouwen en mannen

Outhorn doet geen concessies aan de functionaliteit en kwaliteit van hun producten. Dit geldt voor hun skikleding, dagelijkse kleding, tassen en rugzakken. Hier ben je verzekerd van kleding en uitrusting met alle noodzakelijke technische specificaties om ervoor te zorgen dat je kleding en uitrusting bestand zijn tegen de zware omstandigheden waaraan ze kunnen worden blootgesteld. 
 
Alle modellen zijn vervaardigd en ontwikkeld in eenvoudige, elegante en tijdloze ontwerpen die je tegen zeer redelijke prijzen kunt kopen. Als je op zoek bent naar waar voor je geld, dan is Outhorn de perfecte fabrikant. Hier vind je een grote selectie voor zowel mannen als vrouwen in veel verschillende maten. En wees niet verbaasd als je het Outhorn logo op veel plaatsen buiten Denemarken ziet. Outhorn is een erg populair merk dat op veel plaatsen in Europa wordt verkocht. Hun populariteit is deels te danken aan het feit dat ze als eerste verschillende, spannende en functionele ontwerpen hebben gemaakt die sindsdien veel andere fabrikanten hebben geïnspireerd.
 
Als je Outhorn bij Actievewinter koopt, weet je zeker dat je een goede prijs krijgt. We bieden een 103% prijsgarantie op ons hele assortiment, dus we evenaren altijd de prijzen van concurrenten. Dit geldt ook voor al onze producten van Outhorn. Daarnaast kun je hulp krijgen van onze bekroonde klantenservice als je vragen hebt, en krijg je een snelle levering op je bestelling, zodat je je kleding of uitrusting van Outhorn morgen al in huis hebt.
 
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.