ReccoRecco

Recco

Recco Helm Rescue, reflector, rood

Recco Helm Rescue, reflector, rood

RECCO reflector voor op de helm
24 EUR

 

Wanneer er een ongeluk gebeurt, kan RECCO levensreddend zijn. RECCO is een reddingssysteem dat wordt gebruikt om mensen te lokaliseren tijdens die levensreddende momenten. De reflectoren helpen reddingswerkers die met behulp van hun detectoren mensen vinden die vastzitten in een lawine of als je bijvoorbeeld de weg kwijt bent tijdens een wandeling.

 
Vandaag de dag gebruiken meer dan 900 skigebieden het RECCO reddingssysteem en het wordt niet alleen meer gebruikt om mensen te vinden die vastzitten in een lawine, met behulp van een helikopter is het nu ook mogelijk om te zoeken boven bos, water en sneeuw. Steeds meer merken beginnen RECCO reflectoren ook te gebruiken in kleding en uitrusting voor zomerse activiteiten.
 
Door deze RECCO reflectoren te gebruiken op je kleding, skischoenen, helmen, schoenen of horloges, vergroot je de kans om gevonden te worden tijdens sneeuw of andere noodsituaties sneller dan handmatig zoeken. RECCO reflectoren hebben geen stroom of activering nodig om te gebruiken en functioneren optimaal. Het systeem vereist geen training van uw kant, breng gewoon de zender aan op uw skischoen of kleding.
Naar boven

Onze klanten houden van ons
    
Meer dan 500,000 klanten sinds 2003.